Sisteme de blocare

Ventilatie fum si caldura

Sistemele de blocare aumatic

  • inchidere deschidere sigura
  • spatiu ocupat minim
  • design robust
  • cut-off programabil

Descriere

Acest sistem dedicat aplicatiilor moderne care necesita si o inchidere electro-mecanica. In anumite situatii motoarele de actionare ferestre necesita si acest sistem integrat de inchidere pentru o etansare superioara care poate prevenii infiltratia de apa.

Datorita numeroaselor posibilitati de montaj chiar si integrat in profilul de aluminiu aceasta gama acopera toate necesitatile.

Sistemul cut-off protejeaza atat motorul cat si elementul de tamplarie inpotriva supraincarcarii evitand pentrutarea elementelor de feronerie.

Sistemul se poate integra in modulul de comunicare cu motorul de actionare al deschiderii astfel ele functioneaza in ciclu complet.

Sisteme de blocare

Aplicatii

Sistemele de inchidere a tamplariei pot fi folosite in sisteme SHEV cat si in proiectele cu necesar de ventilatie naturala

Gama de aplicatie este destinata oricarei tipologii de deschidere necesara.

Sisteme de blocare

Blocare sigura

Sistemul de actionare FV desvolta o pentruta de 600 N intr-o carcasa din aluminiu, mica, robusta care se integreaza usor pe orice profil.Acest sistem se foloseste la inchiderea oricarei tipologii de fereastra inclusiv la cele care sunt echipate cu sistem de actionare motorizat la distanta es.

 Voltaj 24V DC / 0,6 A
 Intrerupator Cut-off FV1 – w/o internal cut-off switch and w/o sequence control, pentru use in SHEV hardware systems with USKM module
FV3 – internal load dependend cut-off switch (S3) and sequence control pentru SHEV hardware sets (solo) with drives PL6 S1 / PL10 S1 (IA = 0,8 A)
FV4 – internal load dependend cut-off switch (S3) and sequence control pentru drive version S3 and S12
Versiuni 1, 2 or 3 locking points right, left
Forta tragere/impingere 600 N
Timp de actionare ~ 5 sec
Dimensiuni (W x D x L) 35 x 35 mm, in functie de aplicatie
Mecanism de actionare feronerie Montaj aplicat
Clasificare IP 32
Spatiu ocupat min. 35 mm
Certificare NSHEV compliant with EN 12101-2
SOLICITATA OFERTA